Psykolog Marie StrandbergDela

Costa del Sol > Psykolog

Jag är legitimerad psykolog och auktoriserad att arbeta både i Sverige och i Spanien. Jag är född och uppvuxen i Skåne, Sverige, men har bott I Spanien till och från sedan 20 års ålder. Jag har även på grund av studier varit bosatt  både i Skottland och Argentina under en längre period. Jag erbjuder terapi på svenska, engelska och spanska.

År 2007 tog jag min examen i psykologi efter 5 års studier på Universidad Pontifica de Comillas i Madrid. Jag har sedan dess arbetat som psykolog främst i Sverige.

I Januari 2018 startade jag min egen mottagning I Nueva Andalucia, Marbella, efter många års önskan om att komma tillbaka och bosätta mig i Spanien. Jag erbjuder även terapi via videolänk om det passar dig bättre.

Jag arbetar med evidensbaserad behandling. Detta innebär att mitt arbete är förankrat i aktuell psykologisk forskning. Grunden ligger i Kognitiv beteendeterapi (KBT) som de senaste åren har utvecklats till ett bredare fält av psykologisk behandling, det man brukar kalla tredje och fjärde vågen inom KBT.

De senaste 10 åren har jag arbetat både som som klinisk psykolog och  som organisationskonsult. Jag har erfarenhet av att arbeta inom psykiatri, primärvård samt privat verksamhet. Jag har bred kompetens i att hjälpa människor med olika typer av diagnoser och problem oavsett kulturell bakgrund.

Sedan 2014 utbildar jag mig också parallellt med mitt arbete till specialist i klinisk vuxenpsykologi. Hör gärna av dig om du har ytterligare frågor om mig eller min erfarenhet!

Psykolog Marie Strandberg i sociala medier

Kontaktperson

Marie Strandberg

marie@mariestrandberg.com 622 343 669

Psykolog Marie Strandberg, Costa del Sol

Av Manolete 1, Oficina 21
29660 Nueva Andalucia