QualitypoolSPADela

Mijas > Pool & Trädgård

Välkommen till QualitypoolSPA

Här träffar ni Desiree och Göran, som är den som sköter all service på Costa del Sol. QualityPoolSpa erbjuder genomgående fullservice till fast pris och olika typer av kontinuerliga servicepaket med garantier. Göran menar att desinfektion och underhåll är A och O när det gäller spabad och han planerar att ha kurser längre fram i höst. Det fina med ett spa är hälsoaspekten där saltrening, UV lampa och ozon tar bort bakterier och virus i ett rätt skött spabad. Hela fitness grejen kommer också starkt nu med många träningsredskap bl a cyklar och åror, säger Göran. 

QualityPoolSpa skapar din idealiska miljö för härliga bad för både bus med barnen, workouts och stillsamma bad för återhämtning, en vinnare för ökad livskvalité. SwimSpa, enkelt förklarat en motströms pool med massage del,  blir allt mer populära och är betydligt enklare än en traditionell pool som kräver byggnation vilket medför krångligt pappersarbete.
Vår egna spabads serie, Qualityspa, erbjuder SPABAD och SWIMSPA av högsta kvalité och har mycket utrustning som standard. Vi har flera modeller och prisklasser för att passa alla våra kunder. Och framför allt erbjuds relativt korta leveranstider jämfört med andra leverantörer. Vänd er med förtroende till QualityPoolSpa ett svenskt företag med lång branscherfarenhet, huvudkontoret ligger i Göteborg och de har agenturer i hela Sverige. Även online försäljning.

QualitypoolSPA i sociala medier

Kontaktperson

Göran

info@qualitypoolspa.es +34 951 172

QualitypoolSPA, Mijas

Calle Beamar, local 5, 29649
Calahonda