Restaurante GarumDela

Costa del Sol, Marbella > Restauranger

Vad är Garum?

”Garum” är ett traditionellt recept på en forntida romersk fisksås, som sägs ha sitt ursprung i den historiska staden Boloña precis intill Tarifa vid de södra spanska stränderna. som vittnesbörd om dessa tider är de romerska ruinerna fortfarande kvar för att ses. Så minnesvärd är smaken av ”garum” att den fortfarande är enormt populär bland moderna romare idag.

Inspirerat av ”garums eviga förmåga att stimulera gommen, är vårt mål att skapa en lika minnesvärd middagsupplevelse som kommer att dröja kvar i våra gästers minnen under lång tid framöver, varje gång de besöker oss. Från tidig morgon till sen kväll utmanar det kreativa utbudet av vårt kosmopolitiskt inspirerade kök ständigt både ögat och paletten.

Precis som utsikten från terrassen ständigt förändras under de gångna årstiderna, så förändras de innovativa rätterna på våra menyer. Vi tror att ett vin bör återspegla andan i våra rätter.

Vår källare erbjuder ett brett urval av nya spanska viner som produceras i små utvalda vingårdar. Var och en är unik och har handplockats för att komplettera vår meny. Kom regn eller glans, garumteamet är här för att erbjuda dig ett varmt välkomnande i vår slående minimalistiska men ändå intima restaurang, eller på vår stora bekväma terrass precis vid Marbellas strandpromenad.

Restaurante Garum i sociala medier

Kontaktperson

Timo Hamalainen

Restaurante Garum, Costa del Sol, Marbella

Avenida Fontanilla
29602 Marbella