Restaurante Los BandidosDela

Costa del Sol, Puerto Banús > Restauranger

En svenskägd lyxrestaurang i hjärtat av Puerto Banús. Samma ägande de senaste 31 åren. Los Bandidos erbjuder en omfattande meny som består av Jills personliga favoriter och räddar familjerecept med nya kombinationer av klassiska rätter, några med skandinaviskt inflytande. Denna kända Marbellareferens har betjänat mer än två miljoner gäster från hela världen sedan mer än 30 år.

Vi strävar efter att ge varje klient den bästa möjliga upplevelsen. Vår personal arbetar i perfekt harmoni med varandra eftersom de har varit tillsammans i många år. I köket har vi åtta kockar som förbereder och tar hand om varje maträtt så att du kan njuta av riktig hemlagad mat och den speciella Los Bandidos-stilen.

Vår restaurang har en charmig varm atmosfär med vår ”hängande trädgård”. Färska blommor och grönska för att få dig att känna dig som hemma och välkommen. Det rekommenderas starkt att boka i förväg via telefon, eftersom vår restaurang alltid är upptagen hela året och är mycket populär bland lokalbefolkningen.

 

Restaurante Los Bandidos i sociala medier

Kontaktperson

Jill Lindberg

info@losbandidos.es 654 018 967

Restaurante Los Bandidos, Costa del Sol, Puerto Banús

Muelle Ribera 35
Puerto Banús
29660 Nueva Andaucía