Room ServicesDela

Costa del Sol, Estepona, Marbella > Uthyrning bostäder

Välkommen till Roomservices!

När du är lika passionerad som vi för Costa del Sol och att hjälpa gästerna att skapa livslånga minnen, är det naturligt att vilja leverera boende av högsta kvalitet.

Våra semesterbostäder och hotellvistelser ligger på de bästa lägena på Costa del Sol. Från Estepona och San Pedro, till Puerto Banús, Nueva Andalucia och Marbella, över till Mijas Costa och Malaga stad.

Oavsett om du reser med familj eller vänner, som digital nomad eller på en romantisk semester. Du hittar vårt handplockade, högkvalitativa boende perfekt för ditt nästa spanska äventyr.

Vi skapar husmanualer, svarar på förfrågningar, screenar gäster, tar emot bokningar och tar hand om gäster från bokning till utcheckning.

Vi tar hand om både din fastighet och dina gäster och du behåller 80% av hyresintäkterna.

Bokningssystem

Vårt ägarhanteringssystem erbjuder dig bekvämligheten att spåra alla uthyrningsaktiviteter på din fastighet, datum, betalningar och mycket mer. Och den är tillgänglig för dig när som helst, var som helst.

Fastighetskontroll

Vi kontrollerar kontinuerligt din fastighet, även när säsongen saktar ner. Vi gör en kort video där vi informerar dig om vi hittar något vi känner som behöver vår uppmärksamhet.

Room Services i sociala medier

Room Services, Costa del Sol, Estepona, Marbella

Avenida Manolete 1
Centro Comercial Centro Plaza
Kiosko 7
29660 Nueva Andalucia