Scandinavian Rehab CenterDela

Costa del Sol > Rehabilitering

Scandinavian Rehab Center bedriver sedan många år sin rehabverksamhet i Benalmadena utanför Malaga på den spanska solkusten.
Här arbetar vi teaminriktat utifrån varje patients individuella förutsättningar med fokus på att nå, de för rehabiliteringen, uppsatta målen. Teamet består av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator och sjuksköterska med lång erfarenhet av rehabilitering.

SRC har avtal med flertalet regioner som erbjuder rehabilitering i varmt klimat för patienter med reumatiska och neurologiska sjukdomar, psoriasis och för patienter med stressrelaterade besvär.

Utöver dessa patientgrupper tar vi emot patienter som ansökt om planerad vård i utlandet via Försäkringskassan, samt personer som ansöker via sin arbetsgivare. Vi behandlar även personer som finansierar vistelsen själv, exempelvis med fondmedel.

Scandinavian Rehab Center ägs sedan maj 2019 av Särnmark. Särnmark har sedan starten 1992 haft som huvudsakliga verksamhet att anordna personlig assistans åt personer med funktionsnedsättningar. De har även verksamhet inom ledsagar- och avlösarservice. Kopplat till denna verksamhet ger Särnmark även service inom rådgivning, administration, kompetensutveckling och bemanning, arbetsledning och stöd till personer som lever med funktionsnedsättningar. 

 

Scandinavian Rehab Center i sociala medier

Kontaktperson

Linda Hjort

linda.hjort@sarnmark.se 677 17 92 97

Scandinavian Rehab Center, Costa del Sol

Calle Catamaran S/N – Urb. Nueva Torrequebrada
29630 Benalmadena