Skandiamäklarna MarbellaDela

Marbella > Mäklare

Varmt välkommen till SkandiaMäklarna

Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet. Varmt välkommen att kontakta någon av våra duktiga mäklare.
SkandiaMäklarna har kontor med svensk personal i Marbella, Nueva Andalucia och Estepona. Vi som driver företaget, Anna och Andreas Mezán, är båda registrerade svenska mäklare, vilket garanterar för både expertis inom yrket och ansvarskännande. Vi har 10 års erfarenhet att arbeta som mäklare på Costa del Sol.

Din mäklare i Nueva Andalucia

Har du precis upptäckt Nueva Andalucia? Här finns många exklusiva objekt för dig som är ute efter en riktig medelhavspärla, oavsett om du bara vill ha ett semesterboende eller är redo att flytta ner till Spaniens solkust på heltid. Vi på SkandiaMäklarna guidar dig rätt och hjälper dig från första möte till tillträde. Välkommen till oss när du vill köpa eller sälja bostad.

Nueva Andalucia är ett eftertraktat bostadsområde norr om hamnen Puerto Banus. Här bor många svenskar och det finns både svenska livsmedelsaffärer och restauranger. För den som gillar en levande stadspuls med barer och kaféer är detta en bra plats att utgå från vid bostadsletande. Här är du alltid ett stenkast bort från aktivitet och rörelse, sorl och liv. I Nueva Andalucia erbjuder vi förmedling av bland annat följande:

  • Exklusiva sommarhus med pool och terrass
  • Andelslägenheter och bostadsrätter
  • Kommersiella fastigheter
skandiamäklarna
Anna och Andreas Mezan som driver Skandiamäklarna i Marbella, Nueva Andalucia och Estepona

Skandiamäklarna Marbella i sociala medier

Kontaktperson

Jonas Ankarsand

jonas.ankarsand@skandiamaklarna.com +34 722 367 773

Skandiamäklarna Marbella, Marbella

Avenida de los Girasoles 23
26660 Nueva Andalucía