Skandinaviska skolan MadridDela

Inlandet / Madrid, Madrid > Skolor & Utbildningar

Skandinaviska Skolan Madrid är en dynamisk och växande internationell skola för barn mellan 1,5 och 18 år. Vi har en Skandinavisk Sektion med undervisning på svenska och en internationell del där undervisningen sker på engelska. Skolan ägs av en icke vinstdrivande föräldraförening.

I centrum för allt vi gör står glädje. Trygga och glada elever har bättre förutsättningar för att lära sig och det ger oss en stabil grund för goda utbildningsresultat. Vi älskar musik och vår skola har musikprofil.

Vi har en stark gemenskap på skolan med ledorden frihet, respekt och solidaritet. Vi jobbar hårt för att skapa en miljö där eleverna vågar utmana sig och begå misstag som de själva och andra kan lära sig av. Vi uppmuntrar våra elever att göra sin röst hörd och uttrycka sina åsikter och visar att vi tror på dem så att de får självförtroende och kan växa.

Vi har förhållandevis mycket personal per elev och därför möjlighet att ge varje barn den uppmärksamhet och ledning de behöver för sin mognadsnivå.

Välkommen att besöka oss, så får du en rundtur. På så vis får du känna hur det känns att vara student här och den positiva energin som finns här. Kontakta oss för att boka ett besök.

Skandinaviska skolan Madrid i sociala medier

Kontaktperson

Jenny Dettmann

Skandinaviska skolan Madrid, Inlandet / Madrid, Madrid

Camino Ancho, 14
28109 – Alcobendas (Madrid)