Sol EyesDela

Costa del Sol > Läkare

På Soleyes ögonklinik i Fuengirola tar våra erfarna specialister hand om dig och dina ögon!

Jag heter Petri Oksman har tjugo års erfarenhet som ögonkirurg. Under den här tiden har jag fungerat som ansvarig läkare vid Medilaser Oy och som medicinsk chef. Jag har  grundat företaget Sol Eyes och jag fungerar som företagets ansvarige läkare

Sol Eyes, grundad av erfarna finska ögon kirurger, är en klinik som specialiserat sig på ögonmedicin och ögonkirurgi. Vi har tillgång till utmärkta lokaler, toppmodern undersöknings- och behandlingsutrustning och dessutom den samlade erfarenheten från tiotusentals operationer under flera decennier. Du tas hand om av erfarna professionella personer som garanterar att du är i goda händer. Det nyaste och mest avancerade tekniken används för att undersöka och behandla dina ögon på bästa möjliga sätt.

Decennier av erfarenhet av presbyopia- och starroperationer samt av laserbehandlingar för att korrigera brytningsfel. Vi är pionjärer i Spanien inom terapi av torra ögon. Vi använder oss av MiBo Thermoflo, en mycket effektiv terapeutisk apparat för behandling av torra ögon.

Ägaren Petri Oksman till höger med kollega

Sol Eyes i sociala medier

Kontaktperson

Petri Oksman

info@soleyes.es +34 952 470 073

Sol Eyes, Costa del Sol

Avda. Alcalde Clemente Diaz Ruiz 3
29640 Fuengirola