Solalbir EiendomsmeglingDela

Alfaz del Pi, Costa Blanca > Mäklare, Uthyrning bostäder

Sol Albir… selskapet

Hos oss i SOLALBIR eiendomsmegling, gir vi oss ikke før vi finner den perfekte boligen for deg.

Det er derfor vi samarbeider aktivt med våre boligsøkere på forhånd, via telefon internett og på vårt kontor, hvor vi sammen utvikler et målrettet søk på akkurat den type eiendom, (leilighet, villa, rekkehus eller finca) i det valgte området (Albir, Alfaz, Altea, Benidorm, La Nucia og Polop).
For å kunne utføre dette på beste måte, så trenger vi mange opplysninger, fra våre kunder, om hvilke kriterier og kvaliteter deres fremtidige bolig her i Spania bør ha. Deretter, er det vår oppgave å stille de rette spørsmålene, slik at vi kommer frem til et felles mål; nemlig den perfekte boligen for deg, innenfor det ønskede område og til riktig pris.

Da vårt felles mål er nådd, altså funnet din perfekte bolig, hjelper vi deg med hele prosessen av selve boligkjøpet. Dette innebærer alt fra å søke om NIE nummer, åpne bankkonto søke om finansiering , og til det å forberede og fullføre gjennomføringen av eiendomsoverdragelsen, som foregår hos notarius publikus her i Albir, Altea eller i Alfaz.

Solalbir Eiendomsmegling AlbirDeretter, da du virkelig har fått din drøm oppfylt, altså at du er blitt den stolte eier av din egen bolig i Spania, så har vi erfart at det er mange som har behov for å få en del veiledning og gode råd om mange forskjellige ting. Da kan vi bistå med vår multiservice, som er alt fra å anbefale deg hvor du skal gå og kjøpe møbler og utstyr til din bolig, til å bistå med bassengservice, gartner, rengjøring og håndverker service. Hvis du skulle trenge hjelp til å føre regnskap, og innlevering av din spanske selvangivelse, så kan vi i SOLALBIR utføre dette for deg også.

Hvis du ønsker å selge din bolig i Albir eller omegn, så ta gjærne kontakt med oss for en uforpliktene prat og veilledning. Deretter kan vi foreta en befaring av din eiendom, og gi deg en prisantydning. Vi trenger å få inn flere boliger for salg i vår portefølje, så vi setter stor pris på om du kommer til oss i SOLALBIR.
Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i SOLALBIR dag!

Solalbir Eiendomsmegling i sociala medier

Kontaktperson

Ragnhild “Sol” Stenbo

mail@solalbir.com +34 966 86 86 20

Solalbir Eiendomsmegling, Alfaz del Pi, Costa Blanca

Camino Viejo de Altea 41
03581 Albir