SoltjänstenDela

Benalmádena > Hemservice

Soltjänsten är ett svenskt företag i Spanien, som grundades 2009 i Málaga. Vår ambition är att erbjuda heltäckande tjänster inom hemtjänsten och omsorg. Vi har förstått att många människor, som har bosatt sig på den spanska solkusten, vill ha den livskvalité som klimatet och det sociala sammanhanget erbjuder. Vi vet också att livet inte alltid är såsom vi har planerat.
Vår koncept bygger på att vi ska, bland annat, vara en bro mellan de svenska och det spanska; en länk mellan förståelse av båda kulturerna som ger oss möjligheter att överbrygga de förvecklingar som kan vara mycket enkla, men som upplevs som svåra.

Vi vill vara ett självklart alternativ för dig som känner att du behöver få hjälp i vardagen, utan att du behöver vara av en viss ålder eller vara drabbad av en viss åkomma. Du som vår kund kan vara vem som helst som vid just ett givet tillfälle behöver få praktisk stöd.

Verksamheten leds av Martha Pérez som efter att ha bott i många år i Sverige bestämde sig för att bosätta sig i Spanien.

Soltjänsten i sociala medier

Kontaktperson

Martha Pérez

Soltjänsten, Benalmádena

Calle Vela 2
29630 Benalmádena