Spanien i DagDela

Costa del Sol > Tidningar & magasin

Spanien i Dag

Nyhedsbrevet sendes til abonnenterne lidt før kl. 12:00 på alle hverdage. Lørdag og søndag ligger det i indbakken inden kl. 6:00. På alle hverdage bringes dagsaktuelle spanske nyheder, der der er vigtige og har interesse for danskere, der er bosiddende i Spanien eller rejser dertil som turister.

Hver lørdag bringes lørdagsklummen om aktuelle forhold og den store nyhedsoversigt over alle nyhederne i ugen, der gik. Om søndagen bringes en oplevelseshistorie med Spanien i Dag Weekend; naturoplevelser, spændende ruter, storbyferie, traditioner, kultur, mad og vin og meget mere.

Netavisen Spanien i Dag har på årsbasis mere end 179.000 unikke besøgende. Hvis du er i tvivl eller har nogen spørgsmål skal du endelig henvende dig til os.

Vores mission

Spanien i Dag, S.L. er et kommercielt drevet nyheds- og informationsmedie, der er læser- og reklame-finansieret. Vores målgruppe er herboende skandinaver og langtidsturister, samt skandinaver bosiddende i både Danmark, Sverige og Norge med tilknytningsforhold til Spanien.

Et af formålene med netavisen Spanien i Dag er at formidle nyttig information og derved styrke skandinavernes mulighed for integration i det spanske samfund – både som fastboende og turister.

 

Spanien i Dag i sociala medier

Kontaktperson

Torben Wilkenschildt

tw@spanienidag.es 648 44 84 48