Strand PropertiesDela

Costa del Sol, Marbella > Mäklare

Strand Properties är en fastighetsbyrå som har sin verksamhet i Marbella. Vi erbjuder personlig och förstklassig service både för våra säljande och köpande kunder. Alla våra fastighetsrådgivare känner och förstår fastighetsmarknaden i Marbella och har flera års erfarenhet. Genom oss hittar du alla fastigheter till salu i Costa del Sol-regionen. Vi vill göra köp och försäljning av bostad så lätt som möjligt för våra kunder.

Vi vill verkligen förstå våra kunders behov. Vårt mål är att överskrida förväntningar och göra allt vi kan för våra kunder. Design är vår passion, och genom att betona det visuella får vi fram den bästa sidan av fastigheterna vi säljer. Vi har också fördjupad kunskap om digital marknadsföring i fastighetsbranschen. Strand Properties är inte bara en fastighetsbyrå, utan en gemensam livsstil.

Dela vår passion och bli medlem I Strand-familjen. Alla våra kunder får ett Strand Family-kort med många förmåner. Du får en trevlig rabatt på skandinaviska designföremål och möbler, nedsatt pris hos Marbellas bästa fastighetsjurister, specialerbjudanden om inredning och renovering samt exklusiva evenemang för Strand Family-medlemmar.

Kontaktperson

Verónica Castilla

veronica@strandproperties.com +34 663 033 259

Strand Properties, Costa del Sol, Marbella

Av. Playas del Duque
Málaga 1 C Puerto Banús
29660 Marbella