Sun Properties MarbellaDela

Costa del Sol, Marbella > Mäklare

Den førende uafhængige ejendomsmægler i Marbella

Dansk ejendomsmægler i Marbella området og med mere end 20 års kombineret erfaring i ejendomsmarkedet på Costa del Sol, tilbyder SUN PROPERTIES Marbella en personlig service med kun et mål, at hjælpe vores kunder med af finde deres drømmebolig på Costa del Sol, Spanien.

SUN PROPERTIES Marbella er en uafhængig dansk ejendomsmægler, hvor vores mål at matche dine ønsker om en bolig med en ægte, uvildig og uafhængig rådgivning i alle aspekter af, at købe en bolig til salg i Marbella, for din drømmebolig i Spanien.

For at nå vores uafhængige status, arbejder vi i et tæt samarbejde med de fleste ejendomsmæglere, agenter, freelance agenter og banker i Marbella-området, hvoraf mange arbejder i mindre lokalområder og er derfor i mange tilfælde ikke mulige, at finde på de mere populære søgemaskiner/websteder.

Gennem din købsproces for din drømmebolig til salg i Marbella kan vi hjælpe dig med næsten alt hvad du behøver, f.eks. juridisk rådgivning, lån, oversættelse og deltage ved notar + mere, du skal bare spørge os! Hos SUN PROPERTIES Marbella ser vi frem til at hjælpe dig med at finde din nye drømmebolig i eller omkring Marbella.

Kontaktperson

Jes Thomsen

info@sunpropertiesmarbella.com +34 645 08 22 42

Sun Properties Marbella, Costa del Sol, Marbella

Avda. Santiago de Compostela 2
29670 Marbella