SWEA Costa BlancaDela

Costa Blanca > Klubbar

SWEA Costa Blanca är inne på sitt sjuttonde år 2021

SWEA Costa Blanca bildadades 2004 av den entusiastiske Brigitte som hade bott i Torrevieja ett antal år och kände många härliga tjejer. När föreningen bildades 4 oktober 2004 bestod den av 7 medlemmar. Dessa medlemmar var mycket aktiva. Det var företagsbesök, spanska lektioner, SWEA kvällar, föredrag och mycket annat intressant.

Torrevieja är en livlig ort med mycket svenskar som tillbringar hela eller halva året i Spanien. Många av tjejerna tycker det är skönt att kunna träffa andra likasinnade vid en lunch, målning, föredrag, företagsbesök eller annat som är intressant. Föreningen har haft både uppgångar och nedgångar vad gäller medlemsantal. År 2015 har föreningen hela 65 medlemmar, en rejäl uppgång.

Styrelsen i SWEA Costa Blanca försöker attrahera och stimulera både sina gamla och nya medlemmar genom att aktivt göra intressanta, stimulerande aktiviteter. Detta har upplevts som mycket positivt med ca 20 personer som är med på varje aktivitet som anordnas. Hör av dig till oss på costablanca@swea.org om du är intresserad.

Kontaktperson

Eva Waitzfelder

sweacbordf@gmail.com