SweDentDela

Costa Blanca, Orihuela Costa > Tandläkare

SweDent – Högkvalitativ tandvård

Ditt leende är det första man lägger märke till när du träffar någon.
Ett vitare och mer strålande leende kan ge ett bättre självförtroende och efterlämnar ett bestående intryck. Vi är stolta över att kunna erbjuda bästa möjliga tandvård. All tandvårdsbehandling utförs hos oss av välutbildad personal med mångårig erfarenhet.

Det kan hända att tidigare erfarenheter av gammalmodig och ibland smärtsam behandling gör att man känner olust och rädsla inför ett tandläkarbesök.
Vi på SweDent, har stor erfarenhet av behandling av tandvårdsrädsla.
Därför har vi en klinik som är annorlunda,redan när du kommer upp så är det en hemlik miljö, inte en steril omgivning och det luktar inte tandläkare. Det obehaget vill vi bespara dig och alla våra gäster, eftersom den typiska ” tandläkarlukten” är så förknippad med smärta och tråkiga upplevelser.

Tandhygienist

Ewa Frithiofsen Tandhygienist Orihuela Costa BlancaMed sin proffsighet och breda kunskap hjälper vår tandhygienist dig att lägga grunden till en god tandhälsa. Hon arbetar främst med förebyggande tandvård för att du ska slippa tandsjukdomar, men även med behandling av skador som redan har uppkommit. Tandhygienisten har en viktig hälsofrämjande roll, då det har visat sig att munhälsan har betydelse för bland annat risken att drabbas av hjärt-kärlsjukdom.

Med dagens material och teknik finns större möjligheter än någonsin förut att återskapa tändernas färg och form. Vi på SweDent har lång erfarenhet av estetisk tandvård alltid med dig som kund i centrum.

Implantant

Vi samarbetar med ett högteknologiskt tandtekniskt laboratorium under samma tak. Det säkerställer högsta möjliga kvalitetskontroll och en tillgång till de senaste teknikerna och metoderna. Det innebär också att tandteknikern kan arbeta med färgtagning när du är här och kan diskutera fram den bästa tänkbara estetik direkt med dig. Detta ger bättre kvalitet och service och kortare behandlingstid.

SweDent i sociala medier

Kontaktperson

Monica Bramsell

SweDent, Costa Blanca, Orihuela Costa

Avda. Diamante 5
La Zenia
03189 Orihuela Costa