SwedtecDela

Costa Blanca, Orihuela Costa > Luftkonditionering & inomhusklimat

Swedtec är sedan 2001 verksamt på Costa Blanca. Vi jobbar med kyl- och värmepumpsanläggningar av alla slag samt ventilation, vattenrening, golvvärme och poolvärme.
Med med vår långa erfarenhet av installations- och servicearbete på Costa Blanca kan du lugnt lita dig på att Swedtec’s kvalificerade tekniker kommer att förse dig med pålitlig service.
Swedtec levererar kvalitetslösningar och arbetar bara med produkter av högsta kvalité. En bra affär är för oss är när du, vi och miljön mår bra!

Vår styrka är vår breda kompetens samt mångåriga erfarenhet. Vi hjälper dig hela vägen, från rådgivning till färdig installation. Vårt exklusiva samarbete med Panasonic samt det stora antal nöjda kunder vi har arbetat med genom åren är ett testamente för våra gedigna arbetsmoral och det kvalitetstänkande som vi är så stolta över. Du kan lita på att våra tjänster och produkter håller hög Skandinaviskt standard.
Vår vision
Vi skall inte erövra världen utan är fullt nöjda med att vara uppskattade av våra kunder. Vårt mål är alltid att du skall känna att du litar på oss, våra produkter och vår professionalitet. Vi är kvar sedan 2001 just för att vi överträffar våra kunders förväntningar och det tänker vi fortsätta med. Det är vår personal som lyckas med det varje gång. Vi värderar dem högt och är övertygade om att du kommer att göra det också.
Välkommen!
Sandra och Åsa på Swedtec Orihuela Costa AC

Swedtec i sociala medier

Kontaktperson

Sandra

info@swedtec.com +34 966 76 17 70

Swedtec, Costa Blanca, Orihuela Costa

Centro Comercial Bellavista Cabo Roig
Av España
Local 8
03189 Orihuela Costa