Terrace Costa HotelDela

Costa del Sol, Fuengirola > Resor, Events & Konferenser

Vårt motto är att trotsa gränserna för traditionellt hotellboende.
Hotellets individuellt inredda eleganta rum inbjuder dig att må gott och sova gott oavsett om du är på en strandsemester, golf eller affärsresa.

Även om vi bara är ett 2-stjärnigt hotell, gör vi alla våra ansträngningar för att ge dig förstklassiga tjänster.

Vi som ägarna har en vision att använda modern teknik för att göra din vistelse så enkel och bekväm som möjligt till ett överkomligt pris utan att kompromissa med den service som ges.

Hotellet har ett bekvämt och lättanvänt PIN-kodlåssystem. Du får din PIN-kod via e-post när du har genomfört den självbetjänade incheckningen online. Detta gör att du kan komma in på hotellet och ditt rum direkt och hoppa över kön till den icke befintliga receptionen.
Trots automatisering och teknik står vår trevliga personal alltid till din tjänst antingen på hotellet under dagen, eller tillgänglig på WhatsApp och e-post när som helst.

Den underbara atmosfären i södra Spanien väntar dig utanför hotellets dörrar. Hotell Terrace Costas centrala läge i den ursprungliga delen av staden, erbjuder dig närhet till Fuengirolas berömda stränder, stadens livliga nattliv och olika restauranger, samt de mysiga shoppinggatorna och promenadstråken i gamla stan.

Terrace Costa Hotel i sociala medier

Terrace Costa Hotel, Costa del Sol, Fuengirola

Av. Condes de San Isidro 68
29640 Fuengirola