Tomas Karlsson International Tennis AcademyDela

Costa del Sol > Sport och fritid, Tennis

Sedan fyra år tillbaka går det att finna tennisakademin Tomas KarlssonTennis Academy på Haza de Algarrobo Country Club, som ligger utmed vägen mellan Mijas Pueblo och Fuengirola. Med det sagt ska det tilläggas att akademin funnits i fler än fyra år. Faktiskt startade Tomas Karlsson sin akademi redan 1991, så den är väletablerad på Costa del Sol.

De som följde svensk tennis på 1980-talet känner garanterat till hans namn. Tomas Karlsson, från Falkenberg, stod på planen med racket i hand och var en av de bästa junior-tennisspelarna i Sverige. Han spelade t ex i det svenska landslaget under junioråldern vid sidan om Stefan Edberg.

Upplev min livsfilosofi genom tennis. LERA och HÅRDA domstolar. Bara 2 km från Fuengirola. Vive el tenis en tierra batida en 2 km från Fuengirola

På Tomas Karlsson Tennis International Academy vill jag erbjuda dig möjligheten att utveckla dina tenniskunskaper under solen, utomhus, på lera eller på hårdbana … Jag kan bygga ett individuellt tennisprogram för dig som ser fram emot att förbättra tennistekniken , fysiskt tillstånd och mental förberedelse. Jag räknar med ett team av experter som hjälper till på alla områden du kan tänka på med en specifik träningskurs, fysisk träning allt under ledning av Tomas Karlsson.

Tomas Karlsson International Tennis Academy i sociala medier

Kontaktperson

Tomas Karlsson

tomas@tomastennis.com 609 48 46 86

Tomas Karlsson International Tennis Academy, Costa del Sol

Urb.Haza del Algarrobo
Ctra. de Mijas, km. 2,2
29650 Mijas Costa