WebCostaDela

Fuengirola > Hemsidor

Webbutveckling / webdesign

Denna typen av uppdrag är ett av de tre pelarna som WebCosta står på. Vid uppdrag att bygga en hemsida tar jag tar fram förslag på designer, sätter upp webbhotell och system för hemsidan och samt gör anpassningar för din verksamhet.

Integration

Många av mina kunder är mäklare som förutom en hemsida också behöver integrera sin hemsida med externa system, som annonsportaler eller ett CRM-system såsom ResalesOnline, InfoCasa, MiMove, Vitec eller Inmoba. Jag har gjort den integrationen flera gånger och känner till gränssnitten.

Jag bygger även andra typer av integrationer som betalsystem, hantering av olika notifieringar av externa system mm.

SEO & Sökannonsering

SEO är ofta eftersträvat som sätt att synas mot sin målgrupp. Men det är inte enda sättet och inte ens alltid det bästa sättet när man tar hänsyn till arbetsinsats mot resultat. Det beror på bransch, tidshorisont, konkurrens och mycket mer.  Gemensamt tar vi fram en åtgärdsplan som ger bästa resultat för din budget.

Felsökningar & Underhåll

Det är inte heller ovanligt att kunder kommer in för de har problem med sin nuvarande hemsida och behöver lite mer avancerad felsökning eller för att sajten blivit hackad.

Efter felsökning, rensning och uppsäkring väljer en del att skriva underhållsavtal, där det ingår hantering av uppdateringar av system, backup, och annat löpande till en fast månadskostnad.

WebCosta i sociala medier

Kontaktperson

Reine Johansson

reine@webcosta.es 622 18 39 46

WebCosta, Fuengirola

Paseo Jesus Santos Rein 17
29640 Fuengirola