WebhelpDela

Costa del Sol > Callcenter, Företagstjänster

DIN OUTSOURCINGPARTNER

Webhelp är ett stort callcenter på Costa del Sol som tidigare i år invigde nya kontorslokaler på Plaza Solymar i Benalmádena Costa. Call Center-bolaget Webhelp storsatsar på Costa de Sol och hade i februari invigning av sitt nya center i Benalmádena.

Vi strävar efter att tillhandahålla skräddarsydda BPO-tjänster särskilt utformade efter varje klients behov och önskemål, och samtidigt bibehålla hög standard på samtliga serviceområden. Centret ägnar sig i första hand åt kundservice gentemot skandinaver och ett av Webhelps kunder är tv-kanalen Viasat.  Uppdrag gäller kundsupport inom bredband, underhållning och sport. Webhelp arbetar också med ett flertal andra företag, av vilka Norwegian har flest representanter. Travellink är en annan av deras kunder.

Webhelp är en global outsourcer för affärsprocesser (BPO), specialiserad på kundupplevelse och betalningshantering utöver försäljnings- och marknadsföringstjänster över röst-, sociala och digitala kanaler. Från mer än 140 anläggningar i 35 länder med 50 000 kollegor fokuserar vi på tekniska prestandaförbättringar och levererar en verklig och varaktig förändring i våra kunders verksamhetsmodeller för att generera ekonomiska fördelar. Vi samarbetar med några av världens mest progressiva varumärken inklusive Sky, Shop Direct, Bouygues, Direct Energie, KPN, Vodafone, La Redoute, Michael Kors och Valentino.

Kontaktperson

Sandra Laurie

oa.malaga@lv.webhelp.com +34 630 173 760

Webhelp, Costa del Sol

Avda. Salvador Vicente 20, Esq. Calle Sidra, 29631 Benalmádena