Wissgar EstatesDela

Costa del Sol > Mäklare

WissGar Estates er et familefirma ejet og ledet af Finn Wissenberg og Ana García – partnere privat såvel som professionelt.

Finn Wissenberg har boet – og arbejdet med såvel byggeri som køb og salg af ejendomme på Costa del Sol siden 1987.
Med en teknisk bagrund som bygningsingeniør og mange år som rådgivende ingeniør og “Project Manager” i Danmark og udlandet kommer hans store erfaring i at vurdere byggekvaliteten dig til gode, når det gælder om at finde lige netop den bolig, der kan blive din drømmebolig.

Ana García er født og opvokset i Andalusien, og har arbejdet med formidling af fast ejendom og indretning af boliger på Costa del Sol mere end 10 år.
En investering i fast ejendom er altid en stor beslutning, og udover at man skal finde den rigtige beliggenhed, størrelse og art af den ønskede ejendom, bør man også sikre sig at investeringen er fornuftig, ikke mindst på længere sigt.

Graden af vores dedikation til hver enkelt kunde og opgave er så høj, at vores arbejde er blevet vores livsstil. Vi forstår størrelsen, og dermed vigtigheden, af den beslutning det er for vores kunder at købe fast ejendom i et fremmed land, og vi respekterer dette under udførelsen af vores arbejde. Derfor er rettidig omhu et “must” i vort daglige arbejde. Vi kan ikke tillade os at begå fejl.

Wissgar Estates i sociala medier

Kontaktperson

Finn Wissenberg

info@wissgarestates.com 607 54 13 16

Wissgar Estates, Costa del Sol

Cascadas de las Lomas, 11-201
Sitio de Calahonda
29649 Mijas Costa