Wood On Wall SpainDela

Costa del Sol > Heminredning

Wood on Wall är ett Helsingborgsbaserat företag som vill bidra till att ditt hem blir en plats där du verkligen ska trivas. Vi har egen lokal produktion där våra vackra akustikpaneler varsamt tillverkas för hand, vilket gör att vi kan säkerställa att de produkter vi levererar alltid håller högsta klass. 
 
Akustikpanelerna byggs med funktion, design, kvalitet och hållbarhet som grundpelare och gör inte bara att ditt hem känns exklusivt och varmt utan bidrar också till en mer hållbar värld. 
 
Vi arbetar aktivt för att skapa ett miljötänk som ska genomsyra alla delar av vår verksamhet. Allt trämaterial kommer från FSC-certifierade leverantörer som tar stor hänsyn till miljö och sociala förhållanden. Vår specialutvecklade akustikfilt tillverkas till 100 % av återvunnen plast från främst PET-förpackningar, men även av plast som samlats upp från världshaven.
 

Akustikpanelerna monteras enkelt med dold infästning och ger oändliga designmöjligheter. Du skapar din egen ribbvägg och/eller ribbtak samtidigt som du får fantastiska akustiska egenskaper. 

Vi levererar både till privatpersoner och företagskunder och såväl stora som små projekt är välkomna. Vår viktigaste kvalitetsfaktor är kundnöjdhet så tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller vägledning kring våra produkter. 

Prata med Johan Barwén, vår representant i Spanien, så hjälper han dig på svenska.

 

 

Wood On Wall Spain i sociala medier

Kontaktperson

Johan Barwén

marbella@woodonwall.com +46 722 53 44 28