Wood On Wall SpainDela

Costa del Sol > Heminredning

Wood on Wall är ett Helsingborgsbaserat företag som brinner för att ditt hem skall vara en plats där du ska trivas. Vi har egen lokal produktion där akustikpanalern varsamt tillverkas för hand, vilket gör att vi kan säkerställa att de produkter vi levererar alltid håller högsta klass. Våra akustikpaneler, som bygger på funktion, design, kvalitet och hållbarhet, bidrar inte bara till att ge ditt hem exklusivitet och värme utan även till att vi får en mer hållbar värld. Vi arbetar aktivt för att skapa ett miljötänk som ska genomsyra alla delar av vår verksamhet. Allt vårt trä kommer från FSC-certifierade leverantörer som tar stor hänsyn till miljö och sociala förhållanden. Vår specialutvecklade akustikfilt tillverkas till 100% av återvunnen plast från främst PET-förpackningar men även av plast som samlats upp från världens hav. 
 

Akustikpanelerna, som monteras enkelt med dold infästning, ger oändligt med designmöjligheter för att skapa din egna ribbvägg och/eller ribbtak, samtidigt som de har fantastiska akustiska egenskaper. 

Vi levererar både till privatpersoner och företagskunder. Såväl stora som små projekt är välkomna. Vår viktigaste kvalitetsfaktor är kundnöjdhet så tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp eller vägledning gällande våra produkter. 

Prata med Paul Carlsson  på vårt kontor i Spanien så hjälper han dig på svenska.

 

Wood On Wall Spain i sociala medier

Kontaktperson

Paul Carlsson

paul@woodonwall.es +34 653 583 539