Eliasson EstatesDela

Costa del Sol, Fuengirola > Mäklare

Eliasson Estates är ett familjeföretag och vi har funnits på kusten sedan 2010. Som så många andra skulle vi bara stannat ett år, men vi blev förälskade i Fuengirola och Costa del Sol. Sedan dess arbetar och bor vi här. Vi älskar det!

Oavsett om du letar en fast plats för dina semestrar eller ett fast boende i solen, låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem här på Costa del Sol! Vi mycket god kännedom om hela kusten, från Malaga till Estepona eftersom vi har varit här i så många år. Vi talar alla skandinaviska språk, engelska, franska och spanska.

På Costa del Sol har du många byråer och fastigheter till salu vilket kan göra det svårt att veta exakt var man ska börja. Vi på Eliasson Estates har tillgång till alla fastigheter som är till salu på Costa del Sol, både andra hand och nyproduktion. Med vår hjälp kan vi välja ut de bästa fastigheterna för dig till rätt pris och hjälpa dig med alla juridiska papper som krävs för att köpa en fastighet. Du slipper ”bruset” och kan i stället fokusera på vad du gillar eller inte gillar tills vi hittar ditt drömboende.

Vårt fokus ligger på dig och vi lyssnar för att förstå vad du behöver. Vi kommer att följa dig från början till slut, och alltid ge dig det där lilla extra. Vi har alla kontakter du behöver för att gå igenom köpet av en fastighet (bank, advokat etc…) och om du behöver renovera, hjälper vi dig också. Vi gör att hela processen blir så mycket enklare för dig.

Vi vill se till att du känner dig trygg och säker när du köper ditt drömhem!

Eliasson Estates i sociala medier

Kontaktperson

Nadine Eliasson

nadine@eliassonestates.com