Casa Nordica EstateDela

Málaga > Mäklare

Tillsammans har vi två drygt 30 års erfarenhet av Spanien. Mikaela Jonasson, från och till sedan 2008 och Sigrid Jegleim, sedan 2002. Att vi fastnade för solkusten beror på att här finns behagligt medelhavsväder året om, bra stränder, stort utbud av nöje, kultur och restauranger samt närhet både till vandringsleder och skidåkning i Sierra Nevada.

Mikaela som bor mitt i centrala Malaga, trivs att ha allt i sin närhet, äta tapas i gamla stan, njuta av stranden i Pedregalejo eller uppleva de fantastiska bergen, Montes de Malaga, strax norr om staden. ”Att matcha rätt objekt med rätt kund är min styrka, jag ger mig inte förrän det blir rätt. Kunden ska känna sig trygg i bostadsaffären. Jag talar flytande spanska, svenska, engelska och franska.”

Sigrid Jegleim bor i Torremolinos strax utanför Malaga. ”Innan jag började arbeta som mäklare var jag åtta år på en spansk bank och jobbade med bolån och bostadsaffärer, en erfarenhet vi och våra kunder har glädje av än idag. På min fritid umgås jag helst med mina två döttrar Kristina och Malin tillsammans med vår hund Nelly. Jag talar flytande spanska, norska, svenska och engelska.”

I Malaga får du uppleva stadspulsen i kombination med havsbrisen och stränderna. I de centrala delarna av staden bor drygt en halv miljon invånare och i hela storstadsområdet nära en miljon. Det gör Malaga till Spaniens femte största stad. Under åren har hamnen, stranden och den historiska stadskärnan förädlats genom ett stort kulturellt utbud, rikt affärsliv och andalusisk gastronomi.

 

Casa Nordica Estate i sociala medier

Kontaktperson

Mikaela Jonasson

mikaela@casanordicaestates.com +34 951 204 904

Casa Nordica Estate, Málaga

Calle Sebastián Souvirón 22
29005 Málaga