Sol PropertyDela

Costa del Sol > Mäklare

Jeg er Erik Berg Madsen , direktør for SOLPROPERTY . Mit mål er at sælge dit hjem til en fornøjelse og en glæde og ikke til en besværlig og kompliceret opgave. Undgå at stille dig selv de klassiske spørgsmål: Vil jeg have mit hus til en pris? Nå min rigtige købere annonce? Kan mit hus lide det på ejendomsmarkedet?

Du behøver ikke at stille dig selv dette eller andre spørgsmål, da vi vil arbejde med mit team af professionelle trin for trin, indtil du når dette mål. For det første vil vi forudsige en professionel vurdering af boligen, vi vil se efter prisen fra et realistisk perspektiv, det vil sige hverken mere eller mindre end hvad det er værd. For høj pris kan frustrere dine salgsforventninger, for lav pris vil resultere i et tab af fortjeneste. Derfor er korrekt prisfastsættelse hjørnestenen, der vil påvirke salgssucces.

Når vi besøger ejendommen og korrekt indstiller prisen, gennemgår og organiserer vi de juridiske aspekter og opdaterer den nødvendige dokumentation, så alt er klar, når køberen ankommer.

Og det er på dette tidspunkt, at vi ville være klar til at vise husets kvaliteter og fremhæve de specielle hjørner for at fange opmærksomheden hos, hvem der vil være fremtidens anstrengende. Vi gør det med vidvinkelfotografering, 360-graders virtual reality og video, værktøjer, der ud over at tiltrække fremtidige kunder hjælper os med at vælge dem, der virkelig er interesserede.

SolProperty er til stede på alle fast ejendom portaler samt på sociale netværk og naturligvis i Solkysten magasin. Den nylige alvor og en professionel støtte opretholdt i slutningen af ​​de 40 år, jeg boede i Spanien. Denne prestige giver os adgang til mange husstande og mange forskellige befolkningsgrupper.

Jeg så klienter organisere besøg, så gav jeg dem alle de kommercielle og juridiske aspekter af transaktionen indtil det effektive salg og levering af nøglerne til den nye exer.

Det eneste, du bliver nødt til at gøre som ejer, er at tænke over, hvor du skal bruge dine penge!

 

Sol Property i sociala medier

Kontaktperson

Erik Berg Madsen

info@sol-property.com 699 349 542

Sol Property, Costa del Sol

Avda Ricardo Soriano, 68
29602 Marbella